Hande Ercel bi mogla biti turska glumica koja će obeležiti 2023. godinu!

Turska glumica Hande Ercel bila je van setova godinu i po dana. Bio je to događaj koji je uznemirio fanove što je glumica bila daleko od seta dok su mnoga poznata imena radila projekat za projektom.

Hande Ercel bi mogla biti turska glumica koja će obeležiti 2023. godinu!

Foto Credits: Haberler

Prema pisanju medija o Hande Ercel, glumica radi se na dva projekta, odnosno priprema dve serije. Jedna od njih će biti digitalna serija za Disney Plus, a druga je televizijski projekat koji će biti prikazan na Fox TV-u.

Hande Ercel je dala veoma važnu poruku o novoj seriji koja će obradovati njene fanove. Glumica je svoju želju za 2023. godinu izrazila rečima: „Očekujem zdravlje i mir u novoj godini. Očekujem dobar uspeh u dobrim projektima.”. Obožavaoci dobro znaju da glumica brine o zdravlju i miru. Sasvim je prirodno očekivati ih u novoj godini. Izrazivši da od dobrih poslovnih projekata očekuje dobar uspeh, Hande je potvrdila da će po ovim rečima ponovo biti pred svojim fanovima 2023. godine.

Ercel, za koju se priča da će glumiti sirenu za Disney plus seriju, biće na snimanju za ovu seriju na leto ako sve prođe kako treba. 2023. Međutim, postoji još jedan projekat u kojem se pominje ime glumice. Nastavljaju se pregovori sa Hande Ercel o projektu nove TV serije pod nazivom Icimdeki Yabanci / Stranac u meni za Fox TV. U štampi je objavljeno da je postignut dogovor sa Burakom Denizom za ovu novu TV seriju, koja je izražena kao impresivna priča o čoveku sa poremećajem ličnosti. Ispostavilo se da je Hande razmatrana za glavnu žensku ulogu i da je glumica bila toplo zainteresovana za ulogu na sastancima.

 Ako se postigne napredak u ova dva projekta serija, Hande bi mogla biti jedna od glumica o kojima će se najviše pričati u 2023 godini. U svojoj izjavi, glumica je najnoviju situaciju o novim projektima izrazila sledećim rečima:

„U ovom trenutku nema mnogo jasnoće, ali postoji projekat u kojem smo malo napredovali. Nadam se da ćete to uskoro čuti. Još samo malo.”.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Raskinuli Hafsanur Sancaktutan i Deniz Can Aktas, ali i još jedan turski glumački par!

By: TV Exposed