Objavljena video najava turske serije Hayatimin Sansi / Šansa za moj život (VIDEO)

Serija Hayatimin Sansi / Šansa za moj život, u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Sifanur Gul, za koju se očekuje da će iznenaditi publiku i privući veliku pažnju u novoj sezoni, duboko će uticati na sve na Fox TV-u!

Objavljena video najava turske serije Hayatimin Sansi / Šansa za moj život (VIDEO)

Foto Credits: Internet Haber

Uskoro će na Fox TV ekranu početi nova serija. Serija, nazvana Hayatimin Sansi, je produkcija koja je ranije došla do izražaja pod imenom Ask, Yonca ve Digerleri / Ljubav, Yonca i drugi. Prvo ime serije je promenjeno. Televizija Fox je objavila da će se prva epizoda serije Hayatimin Sansi / Šansa za moj život sastati sa publikom u bliskoj budućnosti. Objavljen je i prvi trejler serije.

Projekat Hayatimin Sansi / Šansa za moj život će se izdvojiti kao produkcija puna akcije. Zanimljiva će biti i tema ove nove turske serije, u kojoj će do izražaja doći problemi koje doživljava lik po imenu Yonca, koja ima malu ćerku. Priča, koja će se odigrati u mafijaškom, policijskom i ljubavnom trouglu, čini se da pogađa sve koji je duboko gledaju. Bićemo svedoci života Yonce okrenutog naopačke u ovom trouglu. Lik Yonce tumačiće Sifanur Gul, koji je nedavno privukla pažnju.

Glumica, koja je nedavno bila glavna ženska uloga u seriji Terzi / Krojač, koja je snimljena za Netflix, karijeru je započela 2019. godine u TV seriji Sevdim Seni Bir Kere. Glumica, koja je stekla priznanje za svoj lik Gulperi u TV seriji Uyanis Buyuk Selcuklu, ostala je upamćena kao Ikra u TV seriji Benim Adim Melek. Nakon efektnih nastupa u TV serijama Cam Tavanlar / Stakleni plafoni i Kirmizi Oda / Crvena soba, serije Kus Ucusu / Let ptica i Terzi / Krojač bili su projekti koje je mlada glumica prešla na digitalne platforme.

Gledaćemo i Alican Yucesoy kao ranu glavnu ulogu u seriji Hayatimin Sanso. Kao glavna ženska uloga, Sifanur Gul ima za cilj da svojim efektivnim nastupom napravi dobar skok u svojoj karijeri.

NOVO - Asli Enver odustala od nove serije zbog trudnoće?!

By: TV Exposed