Nevin oproštaj od serije Yargi!

TV serija Kanala D, Yargi / Presuda, koja je ostavila traga na prošlu sezonu, oprostila se od prve sezone pre dve nedelje. Dok su neki od glumaca na odmoru, neki će nastaviti da rade na leto na različitim projektima.

Nevin oproštaj od serije Yargi!

Foto Credits: IMDB

Međutim, vest o odlasku iz glumačke ekipe serije uznemiriće publiku. Serija Yargi / Presuda, u kojoj glavne uloge igraju Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu, bila je najambicioznije delo ove sezone. Serija, koja se emitovala nedeljom uveče, uspela je da izmesti Teskilat / Organizacija, jednu od najambicioznijih serija prošle zimske sezone, u ratu za rejting.

Serija Presuda, koja je izazvala veliku kontroverzu sa svakom epizodom tokom sezone, oprostila se od sezone pre dve nedelje. Dok se Pinar Deniz, glavna glumica serije, bez odmora vratila na set za seriju Avci / Lovac, koju se snima za Disney Plus, Kaan Urgancioglu je radije proveo leto sa karavanom na odmoru. Dok su se svi članovi ekipe serije Yargi razišli, vest o odlasku glumice koja je igrala jednog od omiljenih likova serije iznenadila je sve.

Basak Gumulcinelioglu, koja u seriji igra tužiteljku Nevu, oprostila se od serije Yargi na svom nalogu na društvenim mrežama. Gumulcinelioglu je napisala u objavi:

„Malo zbogom, Nevo moja. Mnogo te volim, drago mi je što si tu, porasla sam i naučila mnogo. Najviše, turski pravosudni sistem, njegove elemente, njegovu obradu... Sa tobom sam saznala za sebe i proslavila svoj 30. rođendan. Volela sam seriju posebno, svoj tim takođe, moje kolege glumce, i sve njegove elemente posebno. Moja primarna dužnost u svetu je ionako da volim. Šta god da radim, radim to s ljubavlju.”.

NOVO - Pelin Karahan po prvi put u komediji

By: TV Exposed