ŠOK – Kraj za seriju Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz!

ŠOK – Kraj za seriju Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz!

Foto Credits: Hurriyet

Mnogi su bili zabrinuti kada nije emitovana nova sezona serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, odnosno njena prva epizoda u najavljenom i predviđenom terminu. Kasnije se ispostavilo da je u pitanju novi sukob na relaciji ekipa sa serije i TV kanal. Ti problemi doveli su do onog čega su se mnogi plašili. Serija EDHO je završena!

Bilo je reči o tome da će serija možda biti emitovana na nekom drugom televizijskom kanalu. Bez obzira na veliku gledanost, troškovi snimanja ovog projekta su veoma visoki. Analitičari su smatrali da bi eventualno samo nacionalni TV kanal TRT 1 imao mogućnosti da radi ovaj projekat. Iz tog kanala očigledno nisu bili zainteresovani.

Dileme više nema. Kraj serije EDHO je potvrdio i glavni glumac Oktay Kaynarca na svojim profilima na društvenim mrežama.

„Želeo bih da vam se zahvalim na beskrajnom interesovanju i ljubavi od prvog dana kada smo počeli da emitujemo, što ste nas videli kao člana svoje porodice, što ste bespogovorno prigrlili svoja srca, što se nadate da ćete to održati do poslednjeg trenutka.“ između ostalog napisao je Kaynarca. Svoje izlaganje završio je bolnim ZBOGOM!

Evo i pomenute objave kojom se Oktay Kaynarca oprostio od serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz.

NOVO - Burak Deniz u novoj humanoj akciji

 By: Milt-TV Exposed