Tolgahan Sayisman i Melisa Dongel u glavnim ulogama serije Hayreddin / Hajretin

Serija Barbaroslar, koja nosi potpis ES filma, emitovana je na ekranu TRT1 prošle sezone i očekivani veliki uspeh nije došao. Posle pripremnog procesa koji je počeo skoro godinu dana pre snimanja, očekivanja od serije Barbaroslar su bila velika.

Tolgahan Sayisman i Melisa Dongel u glavnim ulogama serije Hayreddin / Hajretin

Foto Credits: Internet Haber

Fanovi Ulasa Tune Astepea i Engina Altana Duzyatana takođe su verovali da je priča veoma moćna i da će ovaj projekat imati ogroman uticaj. Međutim, sa nizom problema, kredibiliteta i problema u tačkama scenarija, projekat Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana nije bio ono što se očekivalo. U ovoj situaciji, ES Film je zasukao rukave za seriju Hayreddin / Hajretin, koja će nas naterati da zaboravimo Barbaroslar i biće nastavak ovog projekta.

Tolgahan Sayisman i Melisa Dongel igraće u novoj seriji, čije snimanje se očekuje uskoro. Dok se stvarala jaka glumačka ekipa, otkriveno je da se na mestima dešavanja vrše veoma posebne studije. Postignut je dogovor sa Beratom Ozdoganom kao rediteljem serije, čiji je scenario napisao Zulkuf Yucel.

Ispostavilo se da je urađena pedantna studija za glumce u seriji. Kao rezultat ovih studija, sledeća imena su uključena u glumačku ekipu: Melisa Dongel, Timur Acar, Ufuk Ozkan, Yilmaz Bayraktar, Ceren Soylu, Arif Piskin, Hasan Kucukcetin, Basak Dasman. Tu su još Bahadir Yenisehirlioglu, Gizem Aydin, Halil Ibrahim Kurum i drugi. Publika sa nestrpljenjem iščekuje vesti i fotografije sa seta. Serija Hayreddin će imati priču smeštenu u vreme vladavine Sulejmana Veličanstvenog, a očekuje se da će jače prikazati priču o uspehu glavnog admirala Barbaros Hayreddin Paše.

NOVO - Pinar Deniz - Volim da pričam priče o jakim ženama!

By: TV Exposed