Ilayda Alisan - Kada sam zaljubljena mogu sve!

Ilayda Alisan, koja je preuzela glavnu ulogu u TV seriji Kanal D Seversin, ima uspešnu saradnju sa Burakom Yorukom.

Ilayda Alisan - Kada sam zaljubljena mogu sve!

Foto Credits: IMDB

Dvoje mladih glumaca učestvovala su u programu na Onediovom Youtube kanalu i privukli pažnju svojim odgovorima na postavljena pitanja. Na pitanje šta bi uradili da osoba u koju se zaljube bude zamoljena da garantuje za bankarski kredit, reči para su bile iznenađujuće. Konkretno, Ilayda Alisan je otkrila da je, kada se zaljubi, potpuno uronjena u sve i da može sve da uraadi.

Ilayda Alisan je rekla: „Mogu da izgradim svoju kuću, svoj auto, šta god imam. Uradiću to. Kada sam zaljubljena mogu sve!“. Mlada glumica je izjavila da za kredit u banci može da garantuje ne samo za osobu u koju se zaljubila, već i za njenog prijatelja. Burak Yoruk je takođe rekao da njegova voljena osoba može da bude jemac za bankarski kredit, ali on ne bi voleo da bude garant za bankarski kredit svog prijatelja.

Na ove reči Buraka, Ilayda je imala zanimljivu upadicu „Da li bi ti smetalo da mi budeš žirant ako mi nešto treba?“ Burak nije želeo da odgovori i uz osmeh rekao „Hajde da razgovaramo kasnije.“.

Ilayda Alisan je, s druge strane, dovela svog partnera u još težu situaciju rekavši: „Bila bih uz tebe, Burak.”.  Zabavni trenuci dvojca takođe su dosta nasmejali publiku.

NOVO - Demet Ozdemir ne veruje u ljubavne taktike iz njenih serija i filmova

By: TV Exposed