Lep gest Demet Ozdemir njenom suprugu

Poznata turska glumica Demet Ozdemir proživljava lepe periode u svom životu. Njeni uspešni projekti se nižu jedan za drugim, a u privatnom životu uživa u braku u ljubavi.

Lep gest Demet Ozdemir njenom suprugu

Foto Credits: Internet Haber

Demet Ozdemir redja sjajne projekte, jedan za drugim. Glumica je ušla i u studio za film koji je napisao Ibrahim Buyukak, a u kojem glumi njen suprug Oguzhan Koc. Deleći svoje studijske poze na svom nalogu na društvenim mrežama, Ibrahim Buyukak je prokomentarisao:  „Demet je uradila dobar posao za naš film.”. Demet, koja je osvojila srca fanova para podrškom koju je dala svom suprugu i svom bliskom prijatelju, podelila je sa Ibrahimom fotografiju i napisala u opis: "Svaki put ! To je ponosno za mene.” Pretpostavlja se da je glumica u ovom projektu u vidu naratora ili je dala glas nekom od likova.

Nedavno je završeno snimanje filma Ozur Dilerim / Žao mi je, u kojem igraju Ibrahim Buyukak, Oguzhan Koc i Gizem Karaca. Pored toga što su bili bliski prijatelji, Ibrahim Buyukak i Oguzhan Koc su takođe potpisali mnoge zajedničke projekte. U filmu Ibrahim Buyukak igra Erkina, a Oguzhan Koc igra njegovog brata koji se u radnji ovog projekta zove Koray.

Fanovi su nestrpljivi da vide u kom narednom projektu će gledati Demet Ozdemir. Ono što je sigurno je da ćemo je gledati u drugom delu filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika koji je već snimljen tokom leta za Netflix digitalnu platformu. Datum premijere tog filma će biti poznat u narednim danima.

NOVO - Nejat Isler – Glavna stvar je postaviti prioritete

By: TV Exposed