Nova turska serija Intibah | Osvećenje - radnja

Kompanija BKM priprema novi projekat nakon veoma uspešne serije Ramo. U pitanju je adaptacija knjige Namika Kemala koja nosi naziv Intibah ili u prevodu Osvećenje.

Nova turska serija Intibah | Osvećenje - radnja

Foto Credits: Amazon

Radnja ove serije će biti smeštena u 19. vek. U njoj će biti prikazana fatalna strast bogataša Ali Beya prema kurtizani Mahpeyker. Njegova porodica je kategorički odbila samu pomisao na tu ljubav, pa je Ali morao da napusti svoju voljenu ženu. Nakon smrti njegovog oca, Ali postaje blizak sa Dilasub. Mahpeyker saznaje za ovo i zaklinje se da će se osvetiti njenom nevernom ljubavniku. Ova priča ima tragičan završetak. Mahpeyker pokušava da usmrti Ali Beya, ali umesto njega ubija Dilasub. Ali potom osveti smrt Dilasub tako što ubije Mahpeyker. Mladić zbog svog krivičnog dela završi u zatvori gde umire nakon šest meseci.

Kompanija BKM je trenutno u pregovorima sa televizijskim kanalom D oko emitovanja ove serije. Scenario za ovaj projekat pišu Su Ersoz (Bir Zamanlar Cukurova) i Melek Gengoclu (Zabranjena ljubav, Fatmagul, Kuzey Guney). Režiser će biti Hilal Saral. Još uvek nije poznato ko će tumačiti glavne uloge u ovoj novoj seriji. Pregovori sa Akinom Akinozuom su već u poodmakloj fazi i narednih dana očekujemo ishod istih.

NOVO - Aslihan Guner u novoj seriji – promenila i boju kose! (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed