Sutra počinje nova turska serija Kul Masali | Priča o pepelu

Nova serija TRT 1 Kul Masali | Priča o pepelu počinje svoje putovanje u četvrtak uveče svojom prvom epizodom.

Sutra počinje nova turska serija Kul Masali | Priča o pepelu

Foto Credits: IMDB

Efektne produkcije su četvrtkom uveče, na dan emitovanja serije, a gledanost izgleda preoblikovana.

Kao što je poznato, najuticajniji iskorak u poslednje vreme napravila je serija Kanala D pod nazivom Inci Taneleri | Biserna zrna.

Projekat Inci Taneleri, u kome je Yilmaz Erdogan i napisao priču i glumi, počeo je da postiže najuspešnije stope u sezoni sa dvocifrenim rejtingom.

Takođe četvrtkom uveče, na čelu sa serijom Inci Taneleri, čija je treća epizoda ostala iza nas, postoje i projekti kao što su Aldatmak, Hudutsuz Sevda, Sakla Beni.

Ozbiljna konkurencija

Naročito u TV seriji Hudutsuz Sevda prošlo je 19 epizoda i nastavlja se natprosečna gledanost. Ovo otkriva interesovanje publike za projekat.

  1. epizoda Sakla Beni, jedne od novih TV serija, je iza nas i nažalost gledanost je pala ispod proseka.

ATV serija pod nazivom Aldatmak je u drugoj sezoni i nosi sopstvenu publiku na ekran i u uspešnom je procesu postižući prosečne stope.

U takvom okruženju, očekuje se da će nova serija TRT1 pod nazivom Kul Masali | Priča o pepelu stvoriti novo konkurentsko okruženje u gledanosti.

Nova serija TRT 1 Kul Masali, u kojoj glume Gokhan Alkan, Sevda Erginci i Basak Gumulcinelioglu, na ekranima je sa svojom prvom epizodom u četvrtak, 15. februara u 20.00. Snažna glumačka ekipa Kul Masalija, koja odbrojava dane da se sastane sa publikom u četvrtak, 15. februara, sastoji se i od imena što su Hulya Darcan, Ushan Cakir, Ozgur Cevik, Gizem Kala i Gizem Gunes.

View this post on Instagram

A post shared by Kül Masalı (@kulmasalitrt)

NOVO - Poznati novi detalji radnje serije Yandaki Oda | Sledeća soba

By: TV Exposed