Velika promena u seriji Yali Capkini

Nastavljaju se pripreme za drugu sezonu serije Yali Capkini, koja je bila jedna od najboljih TV serija prošle sezone na Star TV-u.

Velika promena u seriji Yali Capkini

Foto Credits: IMDB

Serija sa Afrom Saracoglu i Mertom Ramazanom Demirom u glavnim ulogama je privukla pažnju svojom impresivnom pričom. Nedavno su različita pitanja počela da dolaze do izražaja u vezi sa projektom TV serije Yali Capkini. U štampi su se odrazila imena koja su napustila seriju, novi glumci i na kraju informacija o promeni scenarista.

Leyla Uslu Oter i Ekin Akcay sada će zajedno napisati priču u novoj sezoni ove popularne turske serije.

To što Buce Buse Kahraman, koja igra lik Pelin, neće biti u drugoj sezoni, takođe je pokazalo tragove veoma oštrog zaokreta u scenariju. Sa promenom scenarista, stekao se utisak da bi u TV seriji Yali Capkini sve moglo biti drugačije.

Ljubitelji serije dele različite postove na društvenim mrežama o ovoj situaciji. Neki gledaoci smatraju da je Mehmet Baris Gunger, koji je napisao prvu sezonu, uradio veoma uspešan posao i da je trebalo da ga  nastavi. Neki gledaoci, s druge strane, procenjuju da bi scenario trebalo da napreduje sa značajnim promenama u drugoj sezoni, ili može doći do gubitka publike.

Nova sezona nova borba za gledanost

Posebno se kao zbunjujući faktor ističe činjenica da su novi scenaristi iz ekipe koja je napisala TV seriju Yuz Yillik Mucize, koja je ranije bila veoma kritikovana. Nije poznato kako će tako veliki razvoj rezultirati u seriji Yali Capkini.

Novi glumci pridružiće se timu serije, koji će se okupiti sledeće nedelje i početi snimanje nove sezone.

Sa promenama u scenariju i novim likovima, očekuje se da serija Yali Capkini bude nastavljena u septembru. Druga sezona serije mora da počne veoma snažno, inače seriji neće biti lako da pobedi konkurente kao što su Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, Arka Sokaklar i Ates Kuslari / Vatrene ptice, kao što je bio slučaj i u prvoj sezoni.

NOVO - Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše je potvrdila dominaciju na društvenim mrežama

By: TV Exposed