Adim Farah i Cop Adam u još jednoj borbi!

Serija Adim Farah / Zovem se Farah ostvaruje ozbiljne rezultate i na društvenim mrežama. Prva epizoda je bila zapažena a u drugom delu situacija se nije promenila. Sve ozbiljnije se približava i projektu Cop Adam.

Adim Farah i Cop Adam u još jednoj borbi!

Foto Credits: Al Bawaba

Cop Adam / Čiča Gliša kao TV serija koja je dugo na platnu i popularna sredom uveče, zauzima i veliki deo kolača u gledanosti. Na društvenim mrežama, zauzima drugo mesto među TV serijama o kojima se danas govori. Prema rezultatima društvenih mreža, gde serija Cop Adam nije napustila vrh, TV serija o kojoj se najviše govorilo 15. marta uveče bila je upravo ona sa 119 hiljada poruka.

Serija Adim Farah je, pak, na 2. mestu sa 95 hiljada 200 poruka. Zanimljivo je da je serija pod nazivom Zovem se Farah napravila veliku razliku u odnosu na TV serije Kurulus Osman i O Kız za 3 nedelje!

Cop Adam i dalje drži vrh

Posle projekta Cop Adam, Adim Farah je postao veliki konkurent za vrh već svojom prvom epizodom. Sa drugom epizodom serije Adim Farah / Zovem se Farah 8. marta, vidi se da je to druga serija sa najvećom ocenom na društvenim mrežama posle Cop Adama. Ove nedelje situacija se nije promenila.

Sa odnosom društvenih medija, veliko rivalstvo dve serije tokom dana se ogleda u ovim tabelama... Iako serija Adim Farah, za sada ne može da prodje projekat Cop Adam, između ove dve serije vodi se žestoka trka za popularnošću!

Čini se da je serija Cop Adam u kojoj glume Engin Altan Duzyatan i Elcin Sangu preuzela vođstvo na društvenim mrežama, ali vlasnik vrha može da se promeni svakog trenutka novim napadima pratilaca serije Adim Farah!

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Ljubav Aslana i Devin u seriji Aile na novom testu!

By: TV Exposed