Kakav će par u seriji biti Sinem Unsal i Halit Ozgur Sari?!

U toku su pripreme za novu tursku TV seriju Gizli Sakli. Sinem Unsal i Halit Ozgur Sari okupili su se u glavnim ulogama ove TV serije, za koju su proteklih dana snimani posteri.

Kakav će par u seriji biti Sinem Unsal i Halit Ozgur Sari?!

Foto Credits: Internet Haber

Yagmur Unal, koja je takođe došla do izražaja uspehom Ask Mantık Intikam / Ljubav, logika, osveta, nalazi se na poziciji producenta serije. Mnogi ljubitelji turskih TV serija već sa nestrpljenjem iščekuju seriju u kojoj će biti ispričana nova ljubavna ali policijska priča.

U seriji Gizli Sakli, koja će biti prikazana na kanalu Fox TV, partnerski selfiji se takođe preklapaju, a obožavaoci serije smatraju harmoniju dvoje mladih glumaca veoma iznenađujućim razvojem događaja. Pitajući se kako će međusobno da komuniciraju, dvojac je već počeo lepo da pozira.

Sinem Unsal, koja je osvojila ljubav miliona svojim likom Nazli u seriji Mucize Doktor / Čudesni doktor, preuzela je nakon nje glavnu ulogu u TV seriji Elbet Bir Gun početkom ove sezone, ali je projekat kratko trajao.

Halit Ozgur Sari je, pak, privukao pažnju svojim sjajnim nastupom u TV seriji Kardeslerim / Moja braća i odslužio vojni rok nakon što je napustio projekat.

Nove fotografije Halita Ozgura Sarija i Sinem Unsal dobijaju veoma pozitivne komentare od fanova turskih serija. Opisani kao “par iznenadjenja u turskim serijama“, dvoje glumaca imaju veliku energiju i izgleda da se dobro slažu jedno sa drugim.

Svi se nadaju da će se to preneti i na samu seriju i da će projekat Gizli Sakli biti zaista uspešan i zapažen.

NOVO - Kaan Yildirim potvrdio da je završeno snimanje serije Mevlana

By: TV Exposed