Značajnije promene u seriji Mahkum pred novu sezonu!

Serija Mahkum / Zatvorenik koja je napravila jedan od najuspešnijih debija prošle sezone, dugo je osvojala prvo mesto na takmičenju kada je u pitanju rejting četvrtkom.

Značajnije promene u seriji Mahkum pred novu sezonu!

Foto Credits: IMDB

Međutim, pred kraj sezone usledile su velike kritike na račun serije Zatvorenik zbog zanošenja u priči.

Odugovlačila se reakcija navijača na uklanjanje Seray Kaye, koja je bila u glavnoj ulozi u seriji. I pored svih ovih nevolja, prva sezona serije Mahkum / Zatvorenik bila je uspešna i odluka Fox TV-a da nastavi projekat obradovala je publiku.

Poznato je da se u drugoj sezoni serije Zatvorenik čini kao da počinje iznova, sa bitnim promenama, da ponovo privuče pažnju publike.

Očekuje se i da će se nova imena pridružiti seriji u kojoj glavne uloge preuzimaju značajni glumci poput Onura Tune, Ismaila Hacioglua, Melike Ipek Jalove i Hayal Keseoglu.

Podsetimo, seriju je, osim Seray Kaye, napustio i Talat Bulut. Očekivanja od druge sezone, u kojoj će scenaristi preoblikovati scenario, znatno su porasla. Postoje koraci promene u tehničkom timu serije.

Dok se reditelj Volkan Kocaturk razišao sa serijom, ispostavilo se da je novi reditelj Ozgur Kapak.

Sa promenama u priči i novim imenima koja će se pridružiti glumačkoj ekipi, u toku su pripreme da se serija Mahkum pojavi upečatljivije na ekranu u drugoj sezoni.

NOVO - Melis Civelek, scenaristkinja serije Yasak Elma priprema novu seriju!

By: TV Exposed