Halit Ergenc uskoro na snimanju nove serije!

Halit Ergenc, jedno od najpoznatijih ekranskih lica Disney plusa, jedno je od imena čije nove projekte njegovi fanovi željno iščekuju.

Halit Ergenc uskoro na snimanju nove serije!

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji je godinama na platnu i koji je svoj talenat i kvalitet pokazao značajnim projektima koje je igrao, ima veliku bazu obožavalaca ne samo u Turskoj već i u inostranstvu. Zbog toga se s nestrpljenjem očekuje nova serija Nomen, Halita Ergenca.

Poznati glumac je u izjavi koju je dao prethodnog meseca rekao da je to novi projekat, ali nije bilo jasne situacije. Halit Ergenc je tada rekao: „Mi smo u razgovorima, ništa nije jasno. Ocenjujem rad. U pitanju je nova serija, gledam ulogu i scenario među ponudama i odlučujem u skladu sa tim.”.

Razvoj u vezi sa serijom Nomen brzo napreduje, a ispostavilo se da je glumac počeo da radi na seriji. Halit Ergenc se dugo nije našao pred kamerama nakon emitovanja serije Babil na Star TV-u 2020. godine.  Glumac, koji će se na snimanju naći ubrzo nakon 1,5 godine pauze, počeo je pripreme za svoju ulogu.

Halit, koji se pojavio da učestvuje na probama nakon što je prihvatio ulogu u seriji sa neobičnom pričom, takođe čini svoje fanove veoma radoznalim.

Glumac, koji će prikazati priču o čoveku koji je napravio telepatski izum da bi mogao da komunicira sa svojom suprugom nakon što je bio u komi, u ovom projektu će biti partner sa dve kvalitetne glumice, Songul Oden i Melis Sezen.

Nomen, priča koju je napisao Zafer Kulunk, jedna je od originalnih turskih serija na koje se digitalna platforma Disney Plus pomno fokusira. Preliminarne pripreme za seriju, u kojoj se glumačkoj ekipi pridružio i Deniz Turkali, su u fazi završetka i uskoro se očekuje početak snimanja.

NOVO - Glumci serije Seni Kalbime Sakladim o svojim likovima

By: TV Exposed