Tuba Buyukustun slomljena od bola!

Tuba Buyukustun i Billur Kalkavan došle su na ekran sa ulogom majke i ćerke u TV seriji Ihlamurlar Altinda, koja je emitovana na Kanalu D između 2005. i 2007. godine.

Tuba Buyukustun slomljena od bola!

Foto Credits: Haberler

Billur Kalkavan, koja je prošlog maja objavila da ima karcinom pluća, preminula je u bolnici u kojoj je lečena. Vest o smrti Billur Kalkavan duboko je potresla Tubu Buyukustun. Popularna glumica izrazila je tugu podelivši svoj Instagram story. Tuba, koja je napisala emotivan tekst, opisala je Kalkavan ovim rečima u svom postu:

„Da nikada niste poznavali Billur Kalkavan, osvojilo bi vas samo to što ste sa njom. Na primer, da li znate šta biste videli u njoj i naučili? Umesto da se žalite na ono što nemate, da budete zahvalni na onome što se dešava… Ne pričaj nikome iza leđa, budi iskren i pošten bez nepoštovanja… naučili bi da živite u trenutku, da budete stvarni bez skrivanja takvi kakvi jeste… Biti radoznali, gladni životnih informacija i delite te informacije sa drugima... Velika je sloboda priznati da ste pogrešili... da bogatstvo nema veze sa novcem... da možete satima da ćaskate sa životinjama i tražite njihova sećanja. … Ljubav i razgovor su točkovi ovog života… Mnogo više kojih ne mogu da zamislim…”. Čak i u ovim rečima se oseća koliko je Tuba Buyukustun slomljena zbog smrti njene prijateljice i koleginice.

Hamdi Alkan, koji je prvi objavio stanje Billur Kalkavan, objavio je gorku vest na svom nalogu na društvenim mrežama rečima: „Veoma mi je žao... Spavaj na svetlu, draga Billur“.

Billur Kalkavan, koja je rođena 2. novembra 1962. godine, zakoračila je u svet bioskopa kada je imala samo 7 godina. Vremenom je učestvovala u mnogim filmovima i serijama i postala jedno od poznatih imena u televizijskom svetu.

 NOVO - Tansel Ongel kao hirurg u seriji Hayat Bugun / Život danas

By: TV Exposed