Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice nastavlja da impresionira milione gledalca!

Među turskim televizijskim serijama, serija Kizilcik Serbet | Šerbet od brusnice je primer koliko značaja publika pridaje produkcijama sa snažnom pričom i kako projekti dosledno postižu veoma dobre ocene.

Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice nastavlja da impresionira milione gledalca!

Foto Credits: IMDB

Do sada smo bili svedoci da su mnoge TV serije postigle veoma uspešne rezultate sa svojim snažnim pričama i impresivnim glumcima, iako su prošle godine.

Nedavno smo ponovo videli ovu emisiju stabilnosti u TV seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice.

Serija, koja se emituje petkom uveče, sada je našla svoju publiku i po veoma dobroj gledanosti zaslužuje da bude među najuspešnijim projektima sezone.

Snaga i na drutštvenim mrežama

Ne bi bilo pogrešno reći da je serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice veoma jaka i na društvenim mrežama.

Snažne interakcije na društvenim mrežama serije, čija je 41. epizoda objavljena, vide se kao još jedan dokaz uspeha projekta.

Serija, koja je na dnevnom redu svakog petka na društvenim mrežama, ove nedelje je na dnevnom redu sa tagomovima, Kizilcik Serbeti otprilike 10 sati, Kivilcim 3 sata, Alev 3 sata i Farah Zeynep Abdullah, koja je učestvovala u seriji kao gostujuća glumica, bila je na TT listi X-a (bivšeg Tvitera) 9 sati sa heštegom Dilruba.

Seriju Šerbet od brusnice koja se emituje na Show TV-u, producira kompanija Gold Film, producent je Faruk Turgut, a u njoj glume Baris Kilic, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukan i drugi.

Serija  nastavlja da impresionira milione gledalaca u svojoj drugoj sezoni.

NOVO - Sutra počinje nova turska serija Ne Gemiler Yaktim

By: TV Exposed