Can Yaman u vezi sa jednom od najprivlačnijih dama iz Italije?! (FOTO)

Turski glumac Can Yaman privukao je veliku pažnju na sebe odlaskom u Italiju. Njegov boravak u Italiji je poslovne prirode. Glumac trenutno snima reklame za pastu, a održava i niz sastanaka u vezi njegove nove serije. Podsećamo, Can Yaman će glumiti u italijanskoj seriji Sandokan. U pitanju je priča o piratima a sastojaće se od ...

Can Yaman u vezi sa jednom od najprivlačnijih dama iz Italije?! (FOTO)

Turski glumac Can Yaman privukao je veliku pažnju na sebe odlaskom u Italiju.

Njegov boravak u Italiji je poslovne prirode. Glumac trenutno snima reklame za pastu, a održava i niz sastanaka u vezi njegove nove serije. Podsećamo, Can Yaman će glumiti u italijanskoj seriji Sandokan. U pitanju je priča o piratima a sastojaće se od deset epizoda.

Popularni turski glumac često na sebe pažnju privuče i razlozima koji nemaju veze sa poslom. Mediji u Italiji su preplavljeni informacija a i fotografijama o njegovoj novoj aferi. Prema navodima italijanskog medija Chi, Can Yaman je u „šemi“ sa poznatom italijanskom voditeljkom Dilettom Leottom. U pitanju je jedna od najatraktivnijih dama u toj zemlji. Diletta je postala gotovo zaštitno lice serije „A“, najelitnijeg ranga takmičenja fudbala u Italiji. Nedavno se govorilo da se nakon prekida dugogodišnje veze upustila u romansu sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem sa kojim je zajedno snimala jednu reklamu. Ta vest je brzo demantovana od strane same voditeljke.

Danas stižu vesti o romansi Dilette i Cana Yamana. Fotografije pokazuju da su zaista bliski, a da li tu ima nešto više od prolazne "kombinacije" ostaje da vidimo... Evo i slike sa naslovnice italijanskog magazina Chi.

Can Yaman i Diletta Leotta
Can Yaman i Diletta Leotta

NOVO - Hadise veoma ljuta zbog tračeva!

By: TV Exposed