Hazar Erguclu bira digitalne projekte

Hazar Erguclu je jedan od uspešnih glumaca nove generacije. Erguclu, koja po mnogim mišljenjima briljira u svakoj ulozi koju igra, pokazuje uspon u svojoj karijeri.

Hazar Erguclu bira digitalne projekte

Foto Credits: Internet Haber

Hazar Erguclu, koja je pred fanove nedavno izašla sa serijom Sakli objavljenom na digitalnoj platformi, ponovo je odabrala digitalno.

Erguclu, koja je prvo privukla pažnju serijom Kuzey Guney / Sever Jug, a u karijeri je bila zapažena sa likom Eylul u seriji Medcezir, uvek je bila na dnevnom redu svojim uspehom. Talentovana glumica pojavila se i na nacionalnom kanalu TRT1 sa serijom Alev Alev. Glumica, koja je svoj uspeh uvećala sa ovom TV serijom, nakon toga je odabrala bioskop i digitalne platforme.

Hazar Erguclu se sa publikom susrela kao jedna od glavnih glumica u digitalnoj seriji Sakli / Skriveno, koja je nedavno emitovana na BluTV-u. Erguclu je svojim hrabrim scenama u ovoj seriji pokazala da nema granica u glumi. Hrabra glumica Hazar Ergučlu ponovo je izabrala rad na digitalnoj platformi.

Film Gonul, sa Hazar Erguclu i Erkanom Kolcakom Kostendilom će biti objavljen na Netflixu 10. avgusta. U glumačkoj ekipi filma Gonul / Srce, koji je režirao i napisao Soner Caner, nalaze se i dobro poznata imena kao što su Bulent Emin Yarar, Ali Seckiner Alici, Selim Bayraktar, Sevval Sam, Asiye Dincsoy, Nazmi Kirik i Ferit Kaya.

NOVO - Alina Boz u novoj seriji i dva filma!

By: TV Exposed