Alina Boz u novoj seriji i dva filma!

Alina Boz, jedna od uspešnih glumica prošlog perioda, poslednju ulogu imala je u TV seriji Marasli i napravila veliki skok u karijeri. Posle duže pauze, Alina Boz se na jesen susreće sa svojim fanovima sa filmom i projektom TV serije.

Alina Boz u novoj seriji i dva filma!

Foto Credits: Internet Haber

Turski film Bandirma Missile Club, u kojem glavne uloge tumače Alina Boz i Denizcan Aktas, biće prikazan 21. oktobra. Film koji je snimljen u Bandirmi prošle godine zasnovan je na istinitoj priči. Ovaj projekat, u režiji Omera Faruka Soraka, priča o mladim ljudima iz Bandirme, koji su uspeli da pošalju rakete u nebo i poručili celom svetu: „I mi smo ovde“ uprkos ograničenim mogućnostima i preprekama.

Alina Boz, koja stavlja nove radove u red, vraća se sa tri nova projekta! Alina se sprema da na jesen izađe na ekran sa novom serijom. Navodi se da će Boz preuzeti glavnu ulogu u TV seriji pod nazivom Zengin Kiz / Bogata devojka, koja će se emitovati na Fox TV-u. Ovom serijom će Alina izaći pred svoje fanove na nacionalnom kanalu nakon Maraslija.

Uspešna glumica će potpisati još jedan film. Boz, koja će glumiti u filmu Nev Iear's Dai (Nev Iear's Dai), čiji je scenario napisala Gulse Birsel. Nije jasno kada će biti objavljen ovaj novi film. U filmu će se pojaviti i upečatljiva imena kao što su Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, Irem Sak, Alican Yucesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Busra Pekin i Ayta Sozeri.

View this post on Instagram

A post shared by Alina Boz (@alinaboz)

NOVO - Serija Sen Cal Kapimi je promenila život glumici Basak Gumulcinelioglu

By: TV Exposed