Sonic the Hedgehog – Novi Filmovi

Film Sonic the Hedgehog predstavlja mix akcije, avanture i komedije. Zasnovan je na istoimenoj video-igrici kompanije SEGA. Radnja ovog filma u najkraćem bi bila: Nakon što je otkrio malog, plavog, brzog ježa, policajac iz malog grada mora da mu pomogne da pobedi zlog genija koji želi da eksperimentiše na njemu. Režiser filma je Jeff Fowler. ...

Sonic the Hedgehog – Novi Filmovi

Film Sonic the Hedgehog predstavlja mix akcije, avanture i komedije. Zasnovan je na istoimenoj video-igrici kompanije SEGA.

Radnja ovog filma u najkraćem bi bila: Nakon što je otkrio malog, plavog, brzog ježa, policajac iz malog grada mora da mu pomogne da pobedi zlog genija koji želi da eksperimentiše na njemu.

video-igra Sonic

Režiser filma je Jeff Fowler. Scenario su pisali Patrick Casey ( poznatiji kao Pat Casey) i Josh Miller. Film je premijerno prikazan 25. januara 2020. godine. Budžet za njegovo snimanje je iznosio $85,000,000, a do sada je zaradio $306,766,470.

Sonic the Hedgehog prvobitno je trebalo da bude objavljen negde u 2018. godini od strane Sony Pictures Releasinga, ali u februaru 2018. godine, ubrzo nakon preuzimanja prava, Paramount Pictures ga je odgodio do 15. novembra 2019. Film je kasnije premešten nedelju dana ranije u 8. novembar 2019. Nakon najave redizajna Sonica u maju 2019. godine, režiser Jeff Fovler najavio je da će film ponovo biti odložen do 14. februara 2020. godine, da bi dobili „još malo vremena da Sonic bude pravi“. Održana je svetska premijera filma u pozorištu Paramount u Los Anđelesu, 25. januara 2020.

Digitalne kupovine biće dostupne do kraja marta, a Blu-ray, 4K Ultra HD i DVD izdanja biće dostupni 19. maja i uključuju kratak film „Oko sveta za 80 sekundi“.

Soniku je glas pozajmio Ben Schwartz . Uloge tumače Jim Carrey, James Marsden, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally i drugi. Film traje tačno 99 minuta.

Film je na globalnoj franšizi za videoigrice iz Sega. SONIC THE HEDGEHOG priča priču o najbržem ježu na svetu dok prihvaća svoj novi dom na Zemlji. U ovoj avanturističkoj komediji, Sonic i njegov novi najbolji prijatelj Tom (James Marsden) udružuju se da bi odbranili planetu od zlog genija, dr Robotnika (Jim Carrei) i njegovih planova za svetsku dominaciju.

Snimanje filma započelo je sredinom septembra 2018. godine, a završila u Vancouveru, Ladismithu i na ostrvu Vancouver 16. oktobra 2018. Postprodukcija i dodatne scene su snimljene u oktobru u Nev Yorku, gde je Carrei snimao svoje scene.

By: TV Exposed