Asli Enver o filmu Sen Yasamaya Bak

Turska glumica Asli Enver primećena je od strane novinara u Nisantasi području. Tom prilikom glumica je dala i kratak intervju.

Asli Enver o filmu Sen Yasamaya Bak

Foto Credits: Internet Haber

Asli Enver je govorila najviše o filmu Sen Yasamaya Bak, u kom je tumačila glavnu ulogu uz Kaana Kaygilaroglua. Glumica je iskoristila priliku da demantuje navode novinara, koji su preneli vest da je za snimanje ovog filma korišćen automobi njenog voljenog Ondera Oztarkana. Kako je Asli objasnila, u pitanju je automobil njihovih prijatelja, ali ni to nije mnogo važno.

Ono što je raduje je pozitivan odjek na koji je naišao ovaj turski film. Naravno, postoje i kritike (neki smatraju da je radnja filma banalna i već viđena), ali ona razume i poštuje kritike. Svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje i to je sasvim normalno, izjavila je Asli Enver po pitanju njenog najnovijeg projekta.

Bio je to trinaesti projekat u njenoj dosadašnjoj karijeri i povratak poslu nakon skoro dve godine. Pre filma, glumica je poslednju ulogu imala 2020. godine u popularnoj TV seriji Babil gde je glumila Ayse. Pre toga bila je sjajna u televizijskoj seriji Istanbullu Gelin. Njen lik u toj seriji se zvao Sureyya Boran. Pamte se njene uloge i iz serija Kayip i Igra ćutanja, kao i drugih projekata.

Prvu ulogu imala je u TV seriji Hayat Bilgisi 2005. godine u kojoj je glumila Hazal.

NOVO - Pinar Deniz na odmoru

By: Milt-TV Exposed