Burak Ozcivit o filmu Berber i seriji Kurulus Osman

Burak Ozcivit je zauzet tokom leta, ali veoma srećan… Nije lako biti glavna uloga u TV seriji kao što je Kurulus Osman, koja traje 4 sezone i postigla je veliki uspeh.

Burak Ozcivit o filmu Berber i seriji Kurulus Osman

Foto Credits: RiriNano

Burak Ozcivit, koji je igrao sasvim drugačiji lik nakon pauze u filmu Berber u letnjoj sezoni, nakon napornog radnog tempa u zimskoj sezoni, prilično je zadovoljan svojom situacijom. Poznati glumac rekao je da je sve bilo u redu u filmu Berber, koji snima pre 5. sezone serije Kurulus Osman.

Burak, koji nije želeo da iznosi detalje o dramom ispunjenom filmu pod nazivom Berber, u kojem glumi i Mert Yazicıoglu, izjavio je da je letnji period za njega bio veoma naporan:

„Počeli smo u žurbi. U stvari, raspored ovog leta je veoma gust. Kurulus Osman će početi. Sada završavam snimanje filma Berber. Kad se završi snimanje, idem na set za seriju. Ide dobro.".

Burak Ozcivit, koji nije želeo da iznosi detalje o filmu i želeo je da neke stvari budu iznenađenje, rekao je da mu je dobro da posle dužeg vremena učestvuje u novom liku. Glumac je rekao: „Biće nešto drugačije. Dugo mi je nedostajalo i da uradim nešto novo. U tom smislu ide dobro. Ekipa je prelepa, set je prelep, veoma je motivišući.”.

Nova uzbudljiva sezona serije

I 5. sezona serije Kurulus Osman biće puna oštrih scena. Ozcivit je izjavio da će se priča mnogo promeniti u novoj sezoni i rekao:

„Ove godine biće druga priča. Zapravo, možemo reći da naša priča počinje ove godine. Prvi pokušaj da uspostavimo državu učinićemo ove godine, odnosno u novoj sezoni.”. Burak Ozcivit je ovim rečima objasnio i da će projekat serije Kurulus Osman trajati još mnogo godina.

Serija, koja je počela 20. novembra 2019. godine, nastaviće da se susreće sa publikom još dugi niz godina, jer je, čini se, dobila veoma dobre ocene.

NOVO - Hafsanur Sancaktutan se oglasila nakon što je Kerem Bursin bio u bolnici!

By: TV Exposed