Neslihan Atagul je zadovoljna filmom Aaah Belinda / Oh Belinda

Popularna turska glumica Neslihan Atagul, napravila je potpuno novi početak u svojoj karijeri TV  serijom Gecenin Ucunda / Na kraju noći.

Neslihan Atagul je zadovoljna filmom Aaah Belinda / Oh Belinda

Foto Credits: IMDB

Neslihan Atagul je učestvovala kao producentski partner projekta sa suprugom Kadirom Doguluom, sa kojim i tumači glavne uloge u ovoj TV seriji koja ima odredjenu bazu fanova.

Ovim korakom, par Neslihan Atagul i Kadir Dogulu dodali su novu eru svojim karijerama i počeli da potpisuju različite projekte kao producenti. Kadir je nekoliko puta zatražio podršku od strane njihovih fanova, rejting je na kratko bio nešto bolji, ali serija nije uspela da ostvari neke zapažene rezultate gledanosti. Možda nije uspela da ostvari zapažene, ali jeste dovoljne rezultate da opstane u etru do kraja sezone. Svakako, na to je uticala i prodaja projekta u inostranstvu.

Kraj serije

Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja se emituje na televiziji Star utorkom uveče, završiće ekranski život u  svojoj 26. epizodi.

S druge strane, Neslihan Atagul nastavlja da privlači pažnju javnosti i kada je viđena na Taksimu na jednom događaju, pozdravila je svoje obožavaoce. Glumica, koja je takođe zadovoljna objavljivanjem filma pod nazivom Aaahh Belinda / Oh Belinda, koji je emitovan na digitalnoj platformi Netflix, rekla je:

 „Svima se dopao, dopao se i nama. Nadam se da će se i gledaocima dopasti. Uzbuđeni smo. Stavili smo ruke na nešto zajedno. Nadam se da će se i ljudima dopasti.“.

Kako se vama čini ovaj turski film? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Toprak Saglam postaje nova meta fanova serije Yali Capkini!

By: TV Exposed