Film Royalteen: Princess Margrethe | Kraljevska tinejdzerka Princeza Margret – radnja i uloge

Royalteen: Princess Margrethe | Kraljevska tinejdžerka Princeza Margret je norveški tinejdžerski romantični film i nastavak filma Royalteen.

Film Royalteen: Princess Margrethe | Kraljevska tinejdzerka Princeza Margret – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Ovaj projekat koji je emitovan na Netflix digitalnoj platformi privukao je dosta pažnje, baš kao i prvi deo filma.

Slede detalji radnje filma Royalteen: Princess Margrethe | Kraljevska tinejdzerka Princeza Margret:

Nakon skandala na maturskoj večeri, princeza Margret žudi za normalnošću dok se bori da održi svoju savršenu “fasadu” dok se bavi porodičnom dramom.

Prošlogodišnja matura završila se velikom dramom za princezu Margrehte. Ona se ne usuđuje nikome da kaže šta se desilo u toku noći kada je hospitalizovana. Iznenada danska kraljevska porodica planira da poseti Norvešku, a princeza Margrete će konačno upoznati zgodnog danskog princa sa kojim je ćaskala mesecima.

Kako porodična drama počinje da se gomila za kraljevsku norvešku porodicu, ona se nalazi izgubljena između brige o svojoj porodici, prikazivanja sebe kao snažne princeze i ranjivosti u potrazi za ljubavlju.

Uloge

U glavnoj ulozi je Elli Muller Osborne kao Margrethe Sammy Germain Wadi. Važne uloge u ovom filmu tumače i Amalie Sporsheim kao Ingrid, Filip Bargee Ramberg kao Arnie Johannes Gjessing, Mathias Storhoi kao Prince Kalle, Ines Hoysæter Asserson kao Lena.

Film Royalteen: Princess Margrethe | Kraljevska tinejdzerka Princeza Margret je premijerno prikazan 11. maja 2023. godine na Netflix digitalnoj platformi.

Film traje 98 minuta i na norveškom je jeziku.

NOVO - Otkriveno kada počinje nova turska serija Kirli Sepeti

By: TV Exposed