Zbog čega Serenay Sarikaya nije glumila u filmu Bergen?!

Turski film Bergen koji je doneo tragičnu priču o životu istoimene pevačice postaje pravi hit. Ovaj projekat je zaista izazvao veliko interesovanje i dobro prolazi u bioskopima.

Zbog čega Serenay Sarikaya nije glumila u filmu Bergen?!

Foto Credits: IMDB

Projekat filma Bergen je dugo najavljivan. Serenay Sarikaya je najavljivana kao glumica koja će tumačiti glavni lik, odnosno samu pevačicu. Ipak, na kraju je tu ulogu na sjajan način iznela Farah Zeynep Abdullah. Glumica je jednostavno briljirala i projekat je ostvario veoma dobre kritike, kao i sama Farah. Turski mediji se prethodnih dana bave i pitanjem, zbog čega se Sarikaya nije našla u ovom projektu.

Kada je počelo snimanja filma pričalo se da Serenay Sarikaya nije mogla da radi na njemu zbog snimanja nove Netflix serije Sahmeran u kojoj uz Buraka Deniza ima glavnu ulogu.

Kako prenose turski mediji, razlog leži u nečemu drugom. Zbog neslaganja kreatora samog projekta, doneta je odluka da glavni lik u filmu ipak ne tumači Serenay. Njena agencija ID Iletisim odbila je da radi na ovom projektu, pa je glumica morala da se oprosti sa ulogom.

Uz to, od ranije je poznato da je porodica pevačice Bergen bila izričito protiv toga da Serenay Sarikaya tumači lik glavni lik u filmu. Čini se da je skup ovih faktora uticao na to da se nekada jedna od najpopularnijih turskih glumica ne nadje u sve popularnijem filmu.

Sada se sve može posmatrati sa dve strane. Može se sa pravom postaviti pitanje, da li bi film bio tako uspešan da se u njemu nije pojavila sjajna Farah Zeynep Abdullah? Drugo pitanje je da li bi se ovim projektom Serenay možda vratila na staze stare slave?

Priliku za povratak na dobar poslovni put Serenay imaće u seriji Sahmeran čija se premijera očekuje najverovatnije tokom leta.

NOVO - Serija Kurulus Osman pomerila venčanje Yildiz Cagri Atiksoy i Berka Oktaya!

By: Milt-TV Exposed