Film Sen Yasamaya Bak / U dobrim rukama – novi uspešan projekat!

Turski film Sen Yasamaya Bak / U dobrim rukama izazvao je zaista podeljena mišljenja. Podsećamo, reč je o projektu koji je emitovan na Netflix digitalnoj platformi.

Film Sen Yasamaya Bak / U dobrim rukama – novi uspešan projekat!

Foto Credits: IMDB

U filmu Sen Yasamaya Bak / U dobrim rukama glavne uloge tumače Asli Enver i Kaan Urgancioglu. Nema dileme da je upravo izbor glavnih glumaca privukao dosta pažnje. Čak i oni koji nisu oduševljeni filmom ističu sjajnu glumu ovog para. Sa ove tačke gledišta se može reći da je projekat – uspešan.

Film i dalje drži treću poziciju među svim filmovima na Netflixu. Ovo se smatra velikim uspehom turske kinematografije koja polako napušta stereotipe da je „womens cinema“. Zanimljivo je da turski filmovi polako postaju popularni kao TV serije, što je do nedavno zaista bilo nezamislivo.

Ostaje da vidimo u kom pravcu će se razvijati turski film, ali se može reći da je zaista na dobrom putu. Prisustvo na digitalnim platformama je bez dileme veoma bitan faktor za tako nešto. Filmovi Kaggitan Hayatler i Ask Taktikleri su ostvarili zaista sjajne rezultate na Netflixu. Njima se polako pridružuju Sen Yasamaya Bak i nešto pre njega Babamin Kemani.

NOVO - Serenay Sarikaya – Veliki zahtev ili veliki PR?

By: Milt-TV Exposed