Kivanc Tatlitug NEĆE glumiti u seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi!

Dugo se priča o tome da će serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi, koja će biti adaptirana po istoimenoj knjizi psihijatrice i spisateljice Gulseren Budayicioglu, biti snimana za kanal Star TV.

Kivanc Tatlitug NEĆE glumiti u seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi!

Foto Credits: Internet Haber

Serija, za koju se od prve najave pričalo da će u njoj glavnu ulogu tumačiti Kivanc Tatlitug, ponovo je došla do izražaja odlukom glumca da odustane od učešća u seriji.

Nakon projekata Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih i Camdaki Kiz / Devojka u staklu, koje je napisala Gulseren Budayicioglu, počele su pripreme za serijsku adaptaciju njenog dela, Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi. Već neko vreme se pričalo i pisalo da će u glavnoj ulozi biti Kivanc Tatlitug. Od uspešnog glumca stigao je neočekivani odgovor na ovu temu. Tatlitug, koji se nedavno sastao sa publikom na digitalnoj platformi Netflix, sa projektom Yakamoz S-245, nedavno je radio na filmu Last Call For Istanbul / Poslednji poziv za Istanbul, u kojem je glumio sa Beren Saat, koji je takođe sniman za Netflix.

Vest da je Kivanc, čije se ime pominje za glavnu ulogu u TV seriji Kral Kaybederse, koja se očekuje na televiziji Star, iznenadnom odlukom odustao od ovog projekta, pala je kao bomba na dnevni red magazine i društvenih mreža. Iako potvrda da će uopšte raditi na seriji Ako kralj izgubi, nikada ni nije data izjava sa glumčeve strane, njegovi fanovi su dali mnogo komentara na ovu temu na društvenim mrežama. Neki od njegovih obožavalaca izjavili su da je ova odluka bila ispravna za glumca i rekli: „Drago nam je, Kivanc zaslužuje bolje projekte!“.

Kivanc Tatlitug se poslednji put pojavio na TV ekranima još 2018. godine sa serijom Carpisma / Sudar, koja je emitovana na Show TV-u. Međutim, serija koji je snimila kompanija Ay Yapim završena je u 24. epizodi. Nakon ove serije, Kivanc nije učestvovao ni u jednom projektu, koji se emitovao na kanalu na televizijskim ekranima, već u nizu projekata emitovanih na digitalnim platformama.

NOVO - Yali Capkini osvaja i društvene mreže!

By: TV Exposed