Yali Capkini osvaja i društvene mreže!

Sa početkom nove sezone turskih TV serija stigao je i veliki broj novih projekata. Neke od njih tek stižu, tako da će konkurencija biti velika i zaista kvalitetna.

Yali Capkini osvaja i društvene mreže!

Foto Credits: DiziCentral

Ekrane su razveselili i oni projekti koji dolaze iz letnje sezone, nastavak serija iz prethodne sezone, kao i  potpuno nove TV serije! Iako serije Star TV-a Duy Beni / Čuj me i Fox TV serija Tozluyaka nemaju isti efekat u gledanosti, njihove priče se nastavljaju i prati ih lojalna publika. Situacija na društvenim mrežama je u ovom procesu postala još značajnija. Iako imaju nizak rejting u odnosu na najuticajnije TV serije u novoj sezoni, one su u velikoj meri u trendingu na društvenim mrežama.

TV serije Duy Beni i Tozluyaka su uvek na prvom mestu sa svojim mladim glumcima u kategorijama „najpopularniji par“ i „najpopularniji TV glumac“. Naravno, Kardeslerim, koja je serija koja traje već 3 sezone i ponovo dolazi u prvi plan zbog mladih glumaca, vodi ovu rang listu među serijama za mlade. Skor na društvenim mrežama TV serije, Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, koja je došla iz letnje sezone Show TV-a i dobila veliko priznanje, posebno glumom Devrim Ozkan i Ertana Sabana, takođe je veoma dobar. O ovim televizijskim serijama koje su počele u letnjoj sezoni, mnogo se priča na društvenim mrežama i zaista dolaze do izražaja.

Ipak, videlo se da su serije u sezoni poslednjih nedelja počele da menjaju bilans! Ovaj uspon je predvodila serija Yali Capkini tokom nedelje od 3. do 9. oktobra. Serija Yali Capkini polako osvaja sve, od rejtinga i društvenih mreža i “preti” da postane jedna od najuspešnijih serija ove sezone.

Evo i pomenute rang liste.

View this post on Instagram

A post shared by Somera (@someratr)

NOVO - Raste uzbuđenje pred početak turske serije Tuzak / Klopka

By: TV Exposed