Poznati glavni glumci nove turske serije Benim Adim Farah

Stigle su nove vesti o novoj turskoj TV seriji pod nazivom Benim Adim Farah / Zovem se Farah. Podsećamo, reč je o novoj seriji Fox TV-a, u kojoj će glavne uloge tumačiti Demet Ozdemir i Engin Akyurek.

Poznati glavni glumci nove turske serije Benim Adim Farah

Foto Credits: Aksam

Priprema za početak snimanja nove turske serije Benim Adim Farah / Zovem se Farah su u punom jeku. Reč je o ambicioznom projektu koji predstavlja turski rimejk popularne američke serije The Cleaning Lady. Podsećamo, orginalni scenario o ženi koja čisti mesta zločina za mafiju potiče iz Argentine. Tursku verziju serije priprema kompanija O3 Medya a serija će biti emitovana na Fox TV-u. Datum premijere će biti poznat čim bude snimljena prva epizoda.

Glavnu žensku ulogu u seriji će tumačiti Demet Ozdemir. Ona će glumiti imigrantkinju koja pokušava da spase svog bolesnog sina. Sticajem okolnosti prisustvovaće ubistvu od strane mafije i biće prinuđena da počne da radi za jedan mafijaški klan, odnosno da čisti mesta zločina koje počini taj klan. Vremenom će razviti emocije ka mafijaškom šefu i zaljubiti se u njega. Lik šefa mafije će tumačiti Engin Akyurek.

Još uvek nije poznato ko će glumiti sina glavnog ženskog lika koji je bolestan i zbog čijeg lečenja i dolaze u Tursku. Taj lik se u radnji serije zove Kerimsah, dok ga majka zove kraće, nadimkom Sahim. Njegovu dadilju koja se zove Gonul će glumiti Derya Pinar Ak. Lik policajca Mehmeta će glumiti Firat Tanis. Serija će naravno imati još likova, ali ovo su praktično svi glavni glumci nove serije. Ostaje još da vidimo ko će tumačiti lik dečaka, a u toku su završni pregovori i za tu ulogu.

Orginalna serija The Cleaning Lady je postala veoma popularna a da li će turska verzija, odnosno serija Benim Adim Farah / Zovem se Farah uspeti da opravda očekivanja ostaje da vidimo. Dobra priča je tu, kvalitetan glumački kadar takodje…

NOVO - Alican Yucesoy o svom liku i seriji Hayatimin Sansi

By: TV Exposed