Oyku Gurman u novom projektu

Oyku Gurman je demonstrirala svoj talenat u glumi, posebno sa likom Asiye u TV seriji Sen Anlat Karadeniz.

Oyku Gurman u novom projektu

Foto Credits: Haberler

Oyku Gurman, koji je učestvovala u raznim projektima u narednom periodu, poslednji put se pojavio na setovima 2022. godine sa likom Oke Hatun u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu.

Gurman, koja se već neko vreme bavi svojim pevačkim aktivnostima, poslednji put se pojavila u filmu Grabuna, gde je glumila zajedno sa Hakanom Akgunom.

U projektu koji je producirao Cekirdek Yapim, glumačku ekipu filma u režiji Tolge Savua, a koju je preuzeo Alper Aksoy čine imena kao što su Bahtiyar Engin, Kaan Yilmaz, Mehtap Bayri, Ramiz Mullamusa, Ergin Kilikcier i Ozlem Gezgin.

Održana premijera film

U Torunlar centru održana je premijera filma Grabuna.

Oyku Gurman, koja je rekla da je veoma uživala u glumi na svečanosti, rekla je sledeće o filmu i liku Ipek koju je igrala u filmu:

“Bio je to scenario koji me je oduševio kada sam ga prvi put pročitala. Veoma me je zanimala činjenica da je lik koji sam igrala, Ipek, bila veoma naivna, zaljubljena i romantična devojka i da je film bio periodični film. Zato što volim čistoću filmova iz perioda.”.

Rekavši da je gluma nedovršen put, Oyku je dodala:

“Uvek naučite nešto drugačije na svakom setu. Ovaj film mi je mnogo doprineo. Bioskop je veoma magično mesto, nadam se da ćemo ovim filmom ostaviti trag u bioskopu.”.

View this post on Instagram

A post shared by GRABUNA (@grabunafilm)

NOVO - Raste uzbuđenje oko turske serije Istanbul Ansiklopedisi | Istanbulska enciklopedija

By: TV Exposed