Sila – Ilker je vredan čekanja!

Turska pevačica Sila je veoma popularna u toj zemlji. Čak i oni koji nisu upoznati sa njenim radom je znaju preko glumca Ilkera Kalelija sa kojim je u vezi.

Sila – Ilker je vredan čekanja!

Foto Credits: Haberturk

Pevačica Sila je dala novi intervju televizijskom kanalu Show TV. Sila je istakla da je veoma srećna i kako kaže kompletno srećna. Pevačica je u vezi sa glumcem Ilkerom Kalelijem i uživaju u svakom trenutku. Ilker je osoba koja se nedavno pojavila u njenom životu i koja je bila vredna 40 godina. Sudeći po ovoj izjavi, ljubav između njih je zaista veoma velika. Ukoliko se ovako nastavi, ne bi bilo čudno da se u bližoj budućnosti kruniše brakom.

Sila Genocoglu, poznatija samo pod imenom Sila je turska pevačica, tekstopisac i producentkinja rođena 1980. godine, koja se aktivno bavi muzikom od 2007. godine. Iza sebe ima jedan brak sa Hazerom Amanijem koji je trajao godinu dana, a par se razveo ove godine. Pre nekoliko meseci je otpočela ljubavnu vezu sa Ilkerom i kako bi se to reklo u jednoj pesmi „Duše su se srele“.

Ilker Kaleli je turski glumac koji je četiri godine mlađi od svoje sadašnje devojke i neko ko se harizmom zaista izdvaja. Njegovi fanovi sa nestrpljenjem čekaju njegov novi projekat. Poslednju ulogu imao je u britanskoj seriji The Serpent u kojoj je glumio Vitalija Hakima.

Kada su turske serije u pitanju, poslednji projekat na kom je radio je serija Ogretmen gde je tumačio glavni lik, Akifa.

NOVO - Tolga Gulec – Libido na setu je van svakog pitanja!

 By: Milt-TV Exposed