Povećava se uzbuđenje u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Vidimo da serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja se emituje utorkom uveče na ekranu Kanala D, duboko utiče na publiku u drugoj sezoni. Posebno se u liku Nesrin svojim ulogama ističu Iclal Aydin i Ozgu Kaya, koju gledamo kao Turkan.

Povećava se uzbuđenje u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: DiziCentral

Situacija u kojoj se nalaze i Nesrin i Turkan ušla je u srca obožavalaca serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre. Publika reaguje i na lik Somera, koji Turkan laže konstantno, radi iza njenih leđa i koristi snagu ljubavi. Pogotovo kada se Somer loše ponaša prema Turkan, reakcija publike ove turske serije se još više povećava. Nesvesna šta se dogodilo, napori Turkan da podrži Mine bila je još jedna situacija koja je razbesnela fanove serije Uc Kiz Kardes.

Publika pita: „Kako ćemo gledati Somera i lice Turkan sa svim ovim greškama?“.

Drugi obožavaoci ove TV serije misle da je Turkan zaglavljena između saznanja istine i neučenja istine, i oboje imaju veliki problem. Scenaristi serije Tri sestre već su uhvatili ovu emotivnu tačku i povećali uzbuđenje publike scenama koje ističu ove kontradiktorne situacije likova. Čini se da gledaoci, koji su veoma radoznali kako će Turkan i Somer živeti u seriji, neće moći da prestanu da gledaju seriju Uc Kiz Kardes do kraja ove sezone.

Ova priča je zaista zainteresovala mnoge i to može doneti samo dobro ovoj TV seriji.

NOVO - Oproštaj glavnih glumaca od serije Senden Daha Guzel / Lepša od tebe

By: TV Exposed