Uraz Kaygilaroglu blizu nove TV serije!

Turski glumac Uraz Kaygilaroglu je u pregovorima za novu ulogu u novoj televizijskoj seriji. Prenosimo o čemu je reč.

Uraz Kaygilaroglu blizu nove TV serije!

Foto Credits: Internet Haber

Uraz Kaygilaroglu uživa posebnu pažnju kod turskih gledalaca njegovim ulogama u projektima u kojima je radio. Ovaj sjajni glumac je prosto briljirao u seriji Sefirin Kizi / Ambasadoreva kći i kasnije Uc Kurus / Tri novčiča. Uz to, pojavio se i u Netflixovoj seriji, komediji Ersan Kuneri koju je pripremio Cem Yilmaz.

Kaygilaroglu trenutno radi na novom projektu, seriji digitalne platforme Disney Plus koja privlači dosta pažnje. Reč je o seriji pod nazivom Avci / Lovac, u kojoj će biti partner na sceni sjajnoj Pinar Deniz koja je prethodne sezone briljirala u TV seriji Yargi. Međutim, tu nije kraj njegovim novim projektima.

Uraz Kaygilaroglu će se prema pisanju turske štampe pojaviti u novoj psihološkoj seriji sa veoma neobičnom ulogom. Glumac pregovara za ulogu u novoj serijii kompanije OGM Pictures koja se priprema za Star TV. U pitanju je projekat pod nazivom Cop Adam ili u prevodu Krupije. Režiser projekta i ekipa koja će raditi na istom još uvek nisu otkriveni.

U centru priče ove nove turske TV serije je muškarac čija se ljubav pretvori u opsesiju. Još uvek nije poznato ni ko bi mogla da bude partnerka Uraza Kaygilaroglua u ovoj novoj seriji. Sudeći po radnji, čini se da bi ova serija mogla da predstavlja još jednu ekranizaciju novele Gulseren Budayicioglu, koja je poznata po sličnim delima a uz to je i producent kompanije OGM Pictures u čijoj produkciji će biti rađena serija Krupije.

Fanovi Kaygilaroglua su nestrpljivi da svog omiljenog glumca vide ponovo na TV ekranima. To će se po svemu sudeći desiti uskoro, s obzirom da su pregovori između njega i produkcije u završnoj fazi. Uz to, Uraza bi tokom jeseni ćemo najverovatnije gledati i u pomenutoj Disney Plus seriji kratkog naziva Avci.

NOVO  - Ayca Aysin Turan privlači pažnju novim objavama

By: TV Exposed