Aslihan Guner i Mert Kilic zajedno na filmu

Glumica Aslihan Guner primećena je juče u Zorlu šoping centru. Aslihan je bila u pratnji supruga Merta Kilica. Kako je istakla u razgovoru sa medijima, došla je kući u Istanbul da provede vikend upravo sa njim. U ponedeljak se vraća na set i nastavlja snimanje serije Kuzey Yildizi. U razgovor se umešao i Mert koji ...

Aslihan Guner i Mert Kilic zajedno na filmu

Glumica Aslihan Guner primećena je juče u Zorlu šoping centru.

Aslihan je bila u pratnji supruga Merta Kilica. Kako je istakla u razgovoru sa medijima, došla je kući u Istanbul da provede vikend upravo sa njim. U ponedeljak se vraća na set i nastavlja snimanje serije Kuzey Yildizi. U razgovor se umešao i Mert koji je rekao da je veoma srećan zbog par dana koje će provesti u društvu svoje supruge. Aslihan je govorila i o filmu na kom će se pojaviti zajedno sa njegnim dragim Mertom. Glumica je rekla da je snimanje filma i sav posao vezan za taj projekat završen.

Tačan datum premijere je za sada nepoznat zbog trenutnog stanja sa pandemijom. Guner se nada da će premijera filma biti uskoro i da će sve ovo proći brzo. Podsećamo, par je u braku od 2013. godine.

NOVO - Okan Yalabik doneo važnu odluku

By: TV Exposed