Berk Oktay i Yildiz Cagrı Atiksoy u ljubavnoj vezi!

Berk Oktay i Yildiz Cagrı Atiksoy koji su bili partneri u prve dve sezone serije Savasci, sada su pravoj ljubavnoj vezi. Par je to zvanično i potvrdio. Dok su Berk i Yildiz govorili pred kamerama za turske medije, pogled između njih je bio dovoljan da objasni emocionalnu povezanost. Berk Oktay, koji se razveo od bivše ...

Berk Oktay i Yildiz Cagrı Atiksoy u ljubavnoj vezi!

Berk Oktay i Yildiz Cagrı Atiksoy koji su bili partneri u prve dve sezone serije Savasci, sada su pravoj ljubavnoj vezi.

Par je to zvanično i potvrdio. Dok su Berk i Yildiz govorili pred kamerama za turske medije, pogled između njih je bio dovoljan da objasni emocionalnu povezanost. Berk Oktay, koji se razveo od bivše supruge Merve Wineçıoğlu prošlog februara u vezi nove veze izjavio je sledeće:

"Sve ovo je novo. Energija između nas je sjajna, jako smo srećni zajedno. Rođendan Merve Ozbey, bio je događaj koji nas je ponovo spojio. Ljubav voli slučajnosti.".

Da je par u ljubavi potvdila je i Yildiz koja je rekla:

"Sreli smo se na rođendanu zajedničke prijateljice. Nije bilo razloga da bilo šta krijemo jedno od drugog. Nismo skrivali da su naša osećanja jaka, i da su obostrana. Sudbina se ne može izbeći".

Kako se vama čini novi par?

By: TV Exposed