Gledanost serije Gaddar | Nemilosrdni oko i ispod proseka

O problemu gledanosti TV serije pod nazivom Gaddar | Nemilosrdni, koja se emituje na kanalu televizije Now, govori se od dana kada je počela.

Gledanost serije Gaddar | Nemilosrdni oko i ispod proseka

Foto Credits: IMDB

U stvari, postoji velika publika koja misli da iako je projekat Gaddar | Nemilosrdni mogao da dobije veoma visoke ocene, osuđen je na niske ocene zbog pogrešnog planiranja dana.

Fanovi Cagataya Ulusoya veruju da serija ne zaslužuje ovaj rejting.

Gledanost serije Gaddar, čija je 15. epizoda objavljena, pala je ispod proseka.

Iako je bilo malog povećanja i u total kategoriji i u grupi ABC1 u 15. epizodi, ostaje činjenica da serija ima problema sa rejtingom.

Strah od finala

Publici je teško da prihvati da serija sa Cagatoyem Ulusoyem u glavnoj ulozi ima problema uprkos tome što se glumac vratio na ekran posle mnogo godina.

Ljubitelji serije, koji smatraju da se projekat Gaddar | Nemilosrdni ne može dovoljno pokazati pred jakim produkcijama kao što su Kizilcik Serbeti, Yali Capkini, Arka Sokaklar, smatraju da je televizijski kanal Now napravio pogrešno planiranje dana emitovanja i zbog toga nije postignuta dobra gledanost.

Mnogi ljubitelji serijala, koji takođe navode da se plaše finala, u svakoj prilici na društvenim mrežama izražavaju nezadovoljstvo situacijom u koju je Gaddar projekat zapao zbog pogrešnog planiranja.

View this post on Instagram

A post shared by NOW (@nowtvturkiye)

NOVO - Serija Yabani  | Divlji na raskrsnici

By: TV Exposed