Jessica May je pravi poliglota

Jessica May, koja je rođena u Brazilu, ali je prošle godine postala turska državljanka i u svakoj prilici izražavala ljubav prema toj zemlji, rekla je da je njeno registrovano mesto Cayeli.

Jessica May je pravi poliglota

Foto Credits: Internet Haber

Jessica May, koja je bila glavna ženska uloga u drugoj sezoni ATV serije Yalniz Kurt / Vuk samotnjak, vratila se na set posle duge pauze. U decembru je serijal Yalniz Kurt završio svoj ekranski život tako što je napravio svoje finale. Međutim, učešće u ovoj akcionoj seriji nije bilo samo novo iskustvo za glumicu, već joj je dalo priliku da se ponovo pojavi pred svojim fanovima.

Navodeći da je učestvovala u projektu za digitalnu platformu u kojem je igrala na italijanskom jeziku, glumica je rekla: „To je 4-delna mini serija. Tamo sam govorila italijanski. Bilo je dobro, bilo je to novo iskustvo za mene. Otkrivam na kom jeziku mogu da igram u svakom projektu.”.

Govoreći da joj je maternji jezik portugalski, Jessica May je počela dobro da govori turski. Glumica takođe govori engleski, španski i italijanski jezik. May je podelila sledeće informacije o glumi na različitim jezicima: „Lakše govorim španski. Naučila sam italijanski napamet i prvi put ga igrala. Pomislila sam: „Da li ću moći da igram na italijanskom, da li ću moći da prenesem taj osećaj? Ali uspela sam. Svaki projekat je drugačije iskustvo i otkriće. Otkrivam sebe.”.

NOVO - Selahattin Pasali je dobio veliku šansu u seriji Omer

By: TV Exposed