Glumci turske serije Dokuz Oguz / Devet sinova su prošli posebnu obuku

Turski kanal Fox TV ne prekida svoj rad uprkos serijama koje jedna za drugom ulaze u finale! Jedan od ambicioznih projekata ovog kanala je projekat Dokuz Oguz.

Glumci turske serije Dokuz Oguz / Devet sinova su prošli posebnu obuku

Foto Credits: Haberler

Rad na seriji Dokuz Oguz / Devet sinova počeo je pre par meseci. Razlog za to su glumci koji su morali da prođu niz treninga! Zbog serije vojnih tema, glumcima je obezbeđena posebna obuka za akcione scene.

Poznati glumci koji su dali život likovima prošli su vojnu obuku, kao i posebnu obuku za scene borbi. Pored obuke naoružanja, glumci koji su naučili da koriste pušku prošli su i niz treninga o naređenjima i vojnim koracima koji se preduzimaju gotovo kao pravi vojnici.

Gold Film preuzima produkciju ove nove turske serije koja je pokrenuta sa velikim ambicijama. Pažnju je privuklo i predstavljanje serije Dokuz Oguz / Devet sinova, koju režira Cem Akyoldas po scenariju Suleymana Cobanoglua. Imena koja smo ranije viđali u različitim serijama u seriji, čiji datum emitovanja još nije razjašnjen, ovoga puta će na ekran izaći sa serijom punom akcije.

Kubilay Aka, koji je među glumcima, nedavno je u intervjuu podelio svoje uzbuđenje zbog serije u kojoj  igra herojskog turskog vojnika. I dok glumac, koji je za svoju ulogu bio na strogoj dijeti, nije prošao nezapaženo, videlo se da je treninzima i sportovima koje je primio obezbedio kondiciju svog tela. Aka igra kapetana pod nadimkom Karanlik u TV seriji Dokuz Oguz, koja je snimana u Ankari. Rekavši da je priča u seriji veoma dobra i da stvari idu dobro na snimanju, njega najveća zamerka je hladnoća Ankare.

NOVO - Berk Oktay i Yildiz Cagri Atiksoy - 2022. godina je bila dobra za nas!

By: TV Exposed