Berk Oktay i Yildiz Cagri Atiksoy - 2022. godina je bila dobra za nas!

Yildiz Cagri Atiksoy, koja je igrala lik Malhun Hatuna u seriji Kurulus Osman emitovanoj na ATV ekranima, objavila je da je 2022. bila veoma dobra godina za nju i njenog supruga Berka Oktaya.

Berk Oktay i Yildiz Cagri Atiksoy - 2022. godina je bila dobra za nas!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Poznata glumica je rekla: „Venčali smo se, tako da je bilo prelepo. Naš posao je bio veoma dobar.”. Poznati par sastao se sa brojnim poznatim imenima na novogodišnjoj manifestaciji ATV-a. Svojim uspešnim nastupom impresionira i Berk Oktay, koji se na ATV ekranima pojavio sa dramskom serijom Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla. Možemo reći da je 2022. bila veoma dobra godina za Berka Oktaya, koji je sa Seray Kayom činio veoma dobar par u TV seriji koja je dobila velike pohvale.

Glumac je u prvoj polovini godine bio na ekranu sa likom Cagataya u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Berk Oktay, kojeg od septembra gledamo u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi, rekao je sledeće o 2022. godini:

Bilo nam je jako lepo, zdravo i mirno. To želim i svetu i našoj zemlji. Imamo veoma sladak, veoma lep, srećan brak. Nadam se da će 2023. biti još bolja za sve nas.”. Popularni par usrećuje svoje fanove izražavajući poštovanje i ljubav jedno prema drugom u svakoj prilici. Iako mnoga poznata imena imaju problema u privatnom životu, ovom paru čini se sve ide dobro. Njihova ljubav jedno prema drugom i njihov stav koji naglašava poštovanje u svakoj prilici izaziva divljenje.

Izrazivši da ponovo priželjkuju sreću i zdravlje 2023. godine, par izgleda nastavlja uspešan nastup u svom poslu. Serije Kurulus Osman i Bir Kucuk Gun Isigi, koje se emituju na ATV-u i dalje će biti produkcije koje su u novoj godini uspele da dopru do srca miliona.

View this post on Instagram

A post shared by Berk Oktay (@brkokty23)

NOVO - Ezgi Mola glavna glumica serije Dunyayla Degistiren Ayten / Ayten, koja je promenila svet

By: TV Exposed