Acelya Ozcan o razlozima uspeha serije Kurulus Osman

Serija Kurulus Osman imala je uspešne rezultate na TV ekranima već 4 sezone i privukla je publiku.

Acelya Ozcan o razlozima uspeha serije Kurulus Osman

Foto Credits: Haberler

Mnogi glumci uspešno učestvuju u istorijskoj seriji Kurulus Osman, u kojoj glavnu ulogu igra Burak Ozcivit. Jedno od ovih imena je Acelya Ozcan, koja igra lik Ayse Hatun.

Serija Kurulus Osman će se oko septembra-oktobra pojaviti pred publikom kao projekat koji nastavlja svoj put sa svojom petom sezonom.

Posetama publike tokom leta otvoren je i impozantan plato serije. Gledaoci, koji budu imali priliku da vide prostore snimanja serije, moći će jače da osete duh projekta Kurulus Osman.

Fizički i mentalno fokusirani

Acelya Ozcan, koja je prenela poruku publici koja prati seriju već 4 sezone, rekla je:

„Zajedno smo sa njima 4 godine. Ovo je preraslo u rodbinsku vezu i postali smo porodica. Poslaću poruku u ime svih mojih kolega. Prenosimo svoja najiskrenija osećanja, našu ljubav i poštovanje našoj dragocenoj porodici, koja nas nije izneverila već 4 godine.”.

Napominjući da iza kulisa serije Kurulus Osman stoji veoma krcat i veoma jak tim, glumica je o iskusnom timu serije rekla sledeće:

„Naše akcione scene nisu lake, radimo mnogo sati. Moramo da budemo fizički i mentalno fokusirani. Osim njih, vremenski uslovi su nam izazovni. Ali pozadi, tamo gde niko ne vidi, nalazi se veoma krcata, veoma jaka i iskusna ekipa. Oni nam mnogo olakšavaju život. Mogu reći da te poteškoće veoma malo osećamo.”.

NOVO - Objavljena nova najava turske serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

By: TV Exposed