Novi glumci u turskoj seriji Duy Beni

Pripreme za letnju seriju Duy Beni / Čuj me koja će se emitovati na Star TV-u nastavljaju punom parom. Dok je ostalo još malo vremena do snimanja serije, glumačka ekipa se postepeno formira. Četiri iskusnija imena pridružila su se ekipi serije ovog projekta.

Novi glumci u turskoj seriji Duy Beni

Foto Credits: Haberler

Rad kanala za letnje serije je ubrzan. Jedna od TV serija koju će Star TV doneti na ekrane ovog leta je Duy Beni. Makbule Kesif piše priču za ovu novu tursku seriju, koja će se pojaviti kao TV serija za mlade, a nosi potpis Surec filma.

Glavne uloge u seriji igraju Rabya Soyturk i Caner Topcu. Treće ime u mladoj ekipi je Burak Can. Nedavno je objavljeno da je potpisan ugovor sa iskusnim glumcem Berkom Hakmanom.

Dok se stvara mlada ekipa serije, iskusna imena se spremaju da dodaju snagu timu. Iskusna imena Feride Cetin, Durul Bazan, Aytac Usun i Bedir Bekir pridružili su se ekipi ovog projekta. Tako je osoblje, odnosno glumačka ekipa postala asertivnija.

Feride Cetin, koja je debitovala u seriji Hatırla Sevgili, došla je na ekrane nedavno serijom Hercai. Ova 41-godišnja uspešna glumica nagrađena je mnogim nagradama za filmove u kojima je glumila.

Durul Bazan, 49, takođe se pojavio u produkcijama sa više komedijskog sadržaja. Iskusni glumac je nedavno došao na ekran sa TV serijom Seni Cok Bekledim, u kojoj igraju Irem Helvacioglu i Ozcan Deniz.

Sada će doneti iskustvo novoj letnjoj televizijskoj seriji.

NOVO - Dobro raspoloženje na setu serije Mahkum (VIDEO)

By: TV Exposed