Akin Akinozu otkrio planove za naredni period

Turski glumac Akin Akinozu se ove sezone pojavio pred publikom sa serijom Kaderimin Oiunu / Igra moje sudbine, nakon uspeha u seriji Hercai. Akinozu, koji je takođe pokazao efikasnu glumu, imao je veoma dobar partnerski proces sa Oyku Karayel.

Akin Akinozu otkrio planove za naredni period

Foto Credits: DiziCentral

Serija Kaderimin Oiunu završiće se zbog problema sa rejtingom. Ovo je konačna odluka i mnogi fanovi serije su bili razočarani jer druge sezone neće biti. Međutim, industrija je veoma aktivna, a fanovi Akina Akinozua su sigurni da će glumac vrlo brzo učestvovati u novom projektu.

Glumci prolaze kroz veoma naporan period jer je Disney Plus snažno ušao u industriju serija u Turskoj iza Netflix-a, a televizijski kanali su takođe naručili mnoge projekte.

Novi projekat bi mogao biti na dnevnom redu za Akinozua, koji se pre neki dan sastao sa svojim menadžerom. Glumac je tom prilikom rekao: „Procenio sam sve sa svojim menadžerom. Sada smo pri kraju sezone. Mi smo dali procenu trenutne situacije.“.

Navodeći da ima planove za odmor, glumac je naveo i da će se malo odmoriti. Akin je dodao: „Nema novog projekta, ne mogu ništa novo da kažem. Vredno smo radili, već sezonu radimo projekat Kaderimin Oyunu. Uradili smo lep, čist projekat“, istakao je turski glumac.

Objašnjavajući da je serija Kaderimin Oyunu sveprisutna serija i da radi sa veoma finom ekipom, Akin Akinozu je podsetio da mu je potrebno da se malo odmori i da je to važno kako bi u narednom projektu bio bolji.

Međutim, glumac je naveo da ponekad kada dođe neki veoma važan projekat može bez odmora da učestvuje u tom projektu.

NOVO - Mogu li Pinar Deniz i Uraz Kaygilaroglu kao Pinar i Kaan Urgancioglu?!

By: TV Exposed