Mogu li Pinar Deniz i Uraz Kaygilaroglu kao Pinar i Kaan Urgancioglu?!

Pinar Deniz je na dnevnom redu već duži vremenski period sa serijom Kanala D, Yargi / Presuda, koja je ostavila traga u sezoni. Glumica je postala znatno poznatija nakon što je glumila u TV seriji Vatanim Sensin.

Mogu li Pinar Deniz i Uraz Kaygilaroglu kao Pinar i Kaan Urgancioglu?!

Foto Credits: Internet Haber

Uz nagrade koje je dobila, glumica o čijem se nastupu i uspehu u seriji Yargi sve više priča, uspela je da postane sve popularnije ime zahvaljujući ovom projektu, u kojem deli glavnu ulogu sa Kaanom Urganciogluom. Glumicu, čiji zasluženi uspeh svi cene, polako počinje i da poistovećuju sa ovom serijom.

Naravno, glumičin kvalitet privlači pažnju mnogih producenta i novoformiranih digitalnih formacija! Konačno, Disney Plus, koji je potpisao ugovor sa mnogim poznatim imenima, takođe je potpisao ugovor sa Pinar Deniz. Kuriozitet je bio kako će glumica učestvovati u produkciji za Disney plus, koja počinje da se emituje 14. juna u Turskoj.

Glumica, koja je napravila veliki prodor u karijeri sa serijom Yargi, verovatno će doći do izražaja i sa serijom koja će se snimati za Disney Plus digitalnu platfomru. Priča se i piše je da je naziv projekta u kojem će glumica igrati glavnu ulogu sa Urazom Kaygilarogluom, SuperStar.

Počeli su da se pojavljuju i detalji o dugo očekivanom projektu. Pre serije Disney plus, koja nosi ime SuperStar, glumica se odmara tokom prethodnih dana, s obzirom da je njen rad na prvoj sezoni serije Presuda završen.

Glumica takođe ističe da joj se, uprkos napornom radu tokom sezone, dopao scenario nove serije i da je to projekat koji nije želela da propusti. U međuvremenu, među informacijama je da su Pinar Deniz i Kerem Bursin dogovorili sve oko snimanja filma za Disney plus, u kom će se naći u glavnim ulogama, i da će ovaj projekat biti snimljen na leto.

S obzirom na serije Ask 101 i pogotovo seriju Yargi, mnogi smatraju da je Kaan Urgancioglu idealan partner za Pinar. Ostaje da vidimo kako će se mlada glumica snaći na sceni zajedno sa takođe sjajnim glumcem kakav Uraz Kaygilaroglu jeste.

NOVO - Ertan Saban kao turski Dexter

By: TV Exposed