Burcu Biricik podsetila na seriju Kuzgun

Burcu Biricik, Nalan iz popularne TV serije Camdaki Kiz, vratila je svoje obožavaoce godinama unazad objavom koju je postavila na svom nalogu na društvenim mrežama. Evo i o čemu se tačno radi.

Burcu Biricik podsetila na seriju Kuzgun

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @burcubiricik

Burcu Biricik, koja je glumila sa Barisom Arducom u seriji Kuzgun emitovanoj na ekranima TV kanal Star 2019. godine, podelila je njenu fotografiju sa bivšim partnerom iz te serije na svom Instagram nalogu i označila Barisa Arduca. Ova objava je privukla mnogo pažnje.

Deljenje glumice očaralo je fanove ovo dvoje glumaca. Baris Arduc je potom podelio objavu Burcu Biricik na njegov Instagram nalog, odnosno Instastory i stavio emotikone u obliku srca. Na fotografiji sa njima je i Ali Bilgin, koji je u to vreme bio reditelj TV serije Kuzgun.

Baris Arduc i Burcu Biricik zajedno su bili ispred kamere u seriji Kuzgun koja je trajala dve sezone i snimila ukupno 21 epizodu. Glumci, koji su bili hvaljeni po skladnom partnerstvu u ovom projektu, imali su uspešan nastup, ali kada nisu uspeli da dobiju očekivanu gledanost, kanal je odlučio da seriju okonča u 21. epizodi.

Ovo dvoje poznatih glumaca sada nastavljaju uspeh sa svojim novim projektima. Baris Arduc dolazi na ekrane sa svojom TV serijom Alparslan Buyuk Selcuklu, koja se emituje na TRT1. Burcu Biricik je na dnevnom redu sa serijom Camdaki Kiz Kanala D.

Oba ova projekta su zaista dobro gledana i imaju veliku bazu fanova.

NOVO - Baris Arduc uživa u odmoru

By: TV Exposed