Hazal Subasi u novoj TV seriji Dilektasi

Hazal Subasi, koja je postala popularno ime sa likom Zehre, koju je tumačila u dnevnoj seriji Adini Sen Koy, zatim se pojavila u raznim projektima.

Hazal Subasi u novoj TV seriji Dilektasi

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja je svoj najveći uspeh u karijeri ostvarila u TV seriji Cukur / Jama, u kojoj je igrala lik Nehir između 2019. i 2021. godine, privukla je pažnju 2022. likom Lejle u TV seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor.

Postignut je dogovor sa Hazal Subasi kao glavnom ženskom glumicom u novoj TV seriji Dilektasi, koja će se emitovati na Kanalu D.

Salih Bademci je od ranije poznat kao glavni glumac ove turske serije. Sklad i energija dvoje poznatih glumaca u novoj seriji već su stvar radoznalosti.

Hazal Subasi je dugo tražila projekat koji može ponovo da pokrene. Sada se čini da je ovaj projekat došao na ruku. Priča u seriji Dilektasi odvijaće se 1980.-ih. Ekipa serije počela je prve pripreme i uskoro se očekuje početak snimanja.

Režiser Can Sinan, scenarista Altan Donmez

Režiser serije, čiji je scenario napisao Can Sinan je Altan Donmez. Detalji priče o seriji Dilektasi, koju je  potpisao Pastel Film, već su počeli da izazivaju radoznalost. Obožavaoci Hazal Subasi su bili posebno srećni što je njihova omiljena glumica uključena u isti projekat sa Salihom Bademcijem, jednom od zvezda u usponu poslednjih godina.

Zato što su Bademcijeva glumačka izvedba, iskustvo i impresivna ličnost postali jedno od imena za koje mnogi ljudi žele da rade na istom setu.

Harmoniju Hazal Subasi i Saliha Bademcija u seriji Dilektasi mnogi gledaoci već željno iščekuju. Očekuje se da će serija uskoro početi da se snima i da se sretne sa publikom na leto.

NOVO - Baran Bolukbasi o atmosferi na setu serije Yali Capkini

By: TV Exposed