Serkan Cayoglu i Ozge Gurel će se venčati narednog leta!

Ozge Gurel i Serkan Cayoglu važe za jedan od najstabilnijih i najskladinijih parova u svetu turskog šou biznisa. U njihovom odnosu nije bilo tračeva i afera.

Serkan Cayoglu i Ozge Gurel će se venčati narednog leta!

Foto Credits: Haberler

Par je odlučio da napravi naredni korak u njihovoj vezi. Vest o tome će sigurno oduševiti njihove fanove. Serkan Cayoglu i Ozge Gurel će se venčati narednog leta. Prema pisanju novinara Hurriyeta, Mehmeta Ustundaga, Ozge i Serkan koji su se upoznali na snimanju serije Kiraz Mevsimi i koji su zajedno već šest godina, napravili su prvi korak ka braku. Pre dva meseca, Cayoglu je zaprosio njegovu voljenu tokom putovanja u SAD. Ozge je rekla „Da!“.

Serkan Cayoglu trenutno snima seriju Kibris. Nakon završetka rada na tom projektu, održaće se veridba a nakon toga i venčanje njega i njegove voljene. Ceremonija venčanja će biti održana negde u toku narednog leta. U međuvremenu, Serkan i Ozge su održali malu proslavu za svoje porodice, ali nisu želeli da o tome pričaju u medijima.

Ipak, novinar Ustundag je dobio ovu informaciju kao i potvrdu da prsten na ruci Ozge Gurel košta 370 hiljada turski lira.

NOVO - Nove vesti oko serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz | Podzemlje

 By: Milt-TV Exposed