Nove vesti oko serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz | Podzemlje

Problemi vezani za tursku seriju Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz | Podzemlje su rešeni. Serija nam se uskoro vraća na TV ekrane.

Nove vesti oko serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz | Podzemlje

Foto Credits: NTV

U narednom periodu nas očekuje nova sezona turske serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz | Podzemlje. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, snimanje kadrova na nastavku ovog projekta će početi danas. To znači da će se serija brzo vratiti i na TV ekrane.

Prethodnih dana je održan niz sastanaka u kojima se razgovaralo o budućoj radnji u ovoj seriji. Diskutovalo se o ostanku pojedinih starih likova i u novoj sezoni. Tu se najviše misli na Ozana Akbabu. Tema razgovora je uvođenje novih likova u seriju. Plan je da u novoj sezoni serije gledamo nove ženske likove.

Kada je reč o samom snimanju, ono će ići ubrzanim tempom. Prva video najava nove sezone serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz će izaći do 5. oktobra. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, serija Podzemlje će biti nastavljena 12. oktobra. Zvanična potvrda se još uvek čeka.

U 200. epizodi ćemo prema najavama gledati mnogo gubitaka. Za sada je poznato da ćemo se u njoj oprostiti od Tufana (Huseyin Avni Danyal). Sve više se priča da će seriju napustiti i Idris (Unal Silver).

NOVO - Završena turska serija Ask 101 | Ljubav 101

 By: Milt-TV Exposed