Demet Ozdemir – Dobra prilika za predah

Turska glumica Demet Ozdemir viđena je pre dva dana u jednom od hotela u Bebek distriktu. Glumica je priznala da je bila bolesna u prethodnom periodu. Imala je lakše simptome, radila test na koronavirus koji je bio negativan. Demet je imala običnu prehladu, a vreme provedeno u karantinu iskoristila je za odmor. Ozdemir je pozdravila ...

Demet Ozdemir – Dobra prilika za predah

Turska glumica Demet Ozdemir viđena je pre dva dana u jednom od hotela u Bebek distriktu.

Glumica je priznala da je bila bolesna u prethodnom periodu. Imala je lakše simptome, radila test na koronavirus koji je bio negativan. Demet je imala običnu prehladu, a vreme provedeno u karantinu iskoristila je za odmor. Ozdemir je pozdravila odluku da se pooštre mere oko epidemije. Drago joj je zbog mera koje je donela vlada i načina na koji se bore sa ovim nezgodnim virusom. Ne vidi ništa strašno da se neki vremenski period provede kod kuće i smatra da je to dobra prilika za predah.

Kada su je u pitanju šta misli o slučaju nasilja protiv njene prijateljice Deniz Bulutsuz, koju je fizički napao njen momak Ozan Guven, Demet je istakla da je slučaj na sudu i da je uverena da će pravda biti zadovoljena.

NOVO - Tolgahan Sayisman potvrdio da je osnovao firme – gluma pod znakom pitanja!

By: TV Exposed