Uskoro kraj turske serije Kirmizi Oda | Crvena soba

Ono što je na neki način i najavljeno pre nekoliko dana, dobilo je svoju potvrdu. Serija Kirmizi Oda ili u prevodu Crvena soba će uskoro biti završena.

 Uskoro kraj turske serije Kirmizi Oda | Crvena soba

Foto Credits: Internet Haber

Serija Kirmizi Oda, specifična je po tome što svaka epizoda donosi dve potpuno različite priče. Radnja serije je vezana za psihoterapeute, terapije koje pomažu ljudima da pristupe životu na jedan drugačiji način, bolji. Da im pomogne da život sagledaju iz različitih uglova, a ne samo iz jednog. Razgovori sa pacijentima, jer svaki razgovor je jedna drugačija priča, jedna nova drama kroz koju su ljudi prošli.

U svakoj epizodi pojavljuju se novi pacijenti – novi glumci. Serija je bazirana na opisu istinitih događaja i priča poznate psihoterapeutkinje Gulseren Budayicioglu.

Glavnu ulogu u ovom projektu tumači Binnur Kaya. Pored nje u seriji glume Gulcin Kultur Sahin, Sezin Bozaci, Baran Can Eraslan i drugi.

Danas su potvrđene vesti o završetku ove turske serije. Crvena soba će imati svoje finale u epizodi 61, dakle do kraja su ostale još samo dve epizode. Ukoliko ne bude neočekivanih pomeranja i odlaganja, kraj serije će biti 18. februara.

Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije OGM Pictures. Premijera serije je bila 4. septembra 2020. godine.

NOVO - Nazan Kesal u novoj seriji Oglum / Moj sin

 By: Milt-TV Exposed