Nazan Kesal u novoj seriji Oglum / Moj sin

Turska glumica Nazan Kesal potpisala je ugovor za novu ulogu u novoj turskoj TV seriji. Prenosimo kompletnu informaciju.

Nazan Kesal u novoj seriji Oglum / Moj sin

Foto Credits: IMDB

Nazan Kesal je potpisala ugovor sa kompanijom Ay Yapim. Kesal će se pojaviti u njihovoj novoj televizijskoj seriji pod nazivom Oglum / Moj sin. Poznato je i koji lik će Nazan tumačiti u ovom projektu. Ona će glumiti majku lika koji će tumačiti Songul Oden.

Biće to četrdeset i peta uloga u karijeri ove iskusne turske glumice. Poslednja serija na kojoj je radila je Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova. U njoj je glumila Sevdu Caglayan.

Imala je uloge i u TV serijama Cocuk, Halka, Fazilet Hanim ve Kizlari, Analar ve Anneler i drugim projektima. Starije generacije pamte njenu ulogu Sevgi u seriji Ljubav i kazna 2010. godine, u kojoj se pojavila u sedamnaest epizoda.

Pored Nazan Kesal i Songul Oden u seriji Moj sin će glumiti Tukce Acikgoz, Canan Erguder, Kubilay Aka, Serhat Teoman, Nihal Yalcin i drugi.

Serija Oglum / Moj sin će biti emitovana na kanalu Show TV. Premijera ove nove turske serije je u sredu, 9. februara. Dakle, već za dva dana moći ćemo da pratimo ovaj projekat.

NOVO - Evo kada će se najverovatnije završiti serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta

 By: Milt-TV Exposed